Wervingsdag

ZATERDAG 10 DECEMBER

Is werken bij Forensisch Centrum Teylingereind of bij VSO de Burcht iets voor jou? 

Wil jij op een bijzondere plek werken? Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen als professional en als mens? Een plek met fijne collega’s, waar geen dag hetzelfde is en je belangrijk maatschappelijk werk doet? 

Kom dan een kijkje nemen tijdens onze wervingsdag. 

 

Op zaterdag 10 december organiseren wij een wervingsdag voor nieuwe collega’s. Van pedagogisch medewerker tot beveiligingsfunctionaris, van verpleegkundige tot medewerker bij onze technische dienst.

Tijdens deze dag krijg je een unieke inkijk in Teylingereind. Dé kans om je te laten informeren, vragen te stellen aan collega’s en jongeren en te ervaren of werken bij Tey bij je past.

We kijken uit naar je komst!

Programma

Er is een ochtendprogramma (van 9.00 uur tot 11.30 uur) en een middagprogramma (van 13.00 uur tot 15.30 uur). Je kunt dus kiezen welk programma het beste uitkomt.

Het programma bestaat uit een kort praatje over Teylingereind, een uitgebreide rondleiding en gesprekken met collega's en jongeren. Zo zorgen we ervoor dat je een goede indruk krijgt van het werken bij Teylingereind en ook de mogelijkheid hebt om vragen te stellen. Het definitieve programma krijg je na aanmelding via de mail toegestuurd. 

Handig om te weten

  • Bij binnenkomst moet je jezelf legitimeren met een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Zonder legitimatie kunnen wij je helaas geen toegang geven.
  • Je moet pieploos door onze poortjes. Neem daarom zo min mogelijk spullen mee naar binnen die kunnen piepen. Laat sieraden en los geld thuis of in de auto.
  • Telefoons mogen niet mee naar binnen, laat ze daarom in de auto en als je met het openbaar vervoer komt in het kluisje bij de ingang. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken.

Ons adres

Forensisch Centrum Teylingereind
Rijksstraatweg 24
2171 AL
Sassenheim

Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Er stopt een bus op 10 minuten loopafstand.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar wervingsdag@teylingereind.nl met de volgende gegevens: 

  • Naam 
  • In welke vacatures heb je mogelijk interesse?
  • Welke diploma’s en werkervaring heb je?
  • Voorkeur ochtendprogramma (start 9.00 uur) of middagprogramma (start 13.00 uur).