bezoek

Bezoek | LET OP: CORONA

I.v.m. het Coronavirus in Nederland hebben wij extra maatregelen genomen rondom bezoek. U vindt ze hier.

Op maandag t/m vrijdag tussen 8u30 en 17 uur kunt u bellen naar 071-305 55 55 voor een afspraak. U kunt ook mailen naar bezoekadministratie@teylingereind.nl

contact

Contact met een jongere

Jongeren in Teylingereind mogen contact hebben met mensen van buiten.

Ze mogen bijvoorbeeld brieven sturen en krijgen. Ook mogen ze bellen of gebeld worden en kunnen er twee keer per week mensen op bezoek komen.

faq

Vragen?

Heeft u een vraag waarvan u het antwoord niet kunt vinden op de website? Mail naar info@teylingereind.nl of bel met 071 305 55 55.

geld

Facturen

Wilt u ons een factuur sturen? Dat kan op facturen@teylingereind.nl. Voor vragen over facturen en betalingen kunt u mailen naar crediteurenadministratie@teylingereind.nl.

verrekijker

STP (verlof)

geld

Geld

bellen

Bellen

yes-no

Bezoekregels

roken

Roken in Teylingereind

In Teylingereind is de regel dat jongeren onder de 18 jaar niet mogen roken. Dat betekent dus dat als je nog geen 18 jaar bent en rookt, je zult moeten stoppen. Samen met je groepsleiding, gedragwetenschapper en de medische dienst kijken we hoe we jou hier het beste bij kunnen helpen.

koffer

Spullen

huis

Hoe ziet het er binnen uit?

klok

Wat doe je de hele dag?

verrekijker

werken bij teylingereind

huis

Wie zijn wij?

Forensisch Centrum Teylingereind is een justitiele jeugdinrichting (JJI) met plaats voor 92 jongens tussen de 12 en de 24 jaar. Elk jaar komen er ongeveer 500 jongeren aan en gaan er ook weer 500 weg. Gemiddeld blijft een jongere 60 dagen.