Op bezoek bij Teylingereind

Hier vindt u hoe u een afspraak kunt maken, rondleiding kan aanvragen of in kan schrijven voor de open dag in september. Ook vindt u hier andere zaken die handig zijn om te weten voor u komt.

Afspraak maken

We vragen u de afspraken zoveel mogelijk via (beeld)bellen plaats te laten vinden. Is het toch nodig om langs te komen, houd daarbij de RIVM-richtlijnen goed in acht.

Bent u professional en wilt u een afspraak maken met een van onze medewerkers? 
Dan kunt u dat via die medewerker of via onze receptie doen. Het telefoonnummer van de receptie is 071 305 55 55. U kunt ook mailen naar info@teylingereind.nl.

Bent u een professional en wilt u op bezoek bij een jongere?
Dan kunt u tussen 9 en 11u en tussen 13u15 en 15u15 bellen met 071 305 55 55 om een afspraak te maken. Houd voornaam, achternaam en geboortedatum van de jongere bij de hand, dan kunnen we u direct doorverbinden met de groepsleider van de jongere die u wilt zien.

Bent u familie of een vriend van een jongere in Teylingereind en wilt u een afspraak maken?
Dan leest u hier hoe dat gaat.

U heeft een afspraak

Er zijn een aantal dingen die goed zijn om te weten als u op bezoek komt. Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers, dan meldt diegene u aan bij de beveiliging. Zij weten dan dat u komt. Hieronder leest u een aantal zaken die goed zijn om te weten voor u komt. 

Handig om te weten

CORONAREGELS

In verband met corona zijn er extra regels voor bezoekers. We willen u vragen te kijken of de afspraak eventueel ook via (beeld)bellen kan plaatsvinden. Kan dat niet, dan vragen we u alleen langs te komen als u geen verkoudsheids- of coronagerelateerde klachten heeft. Ook willen we graag dat u zich aan de RIVM-richtlijnen houdt. Dat betekent o.a. 1,5 meter afstand houden en geen lichamelijk contact maken.

LEGITIMATIEBEWIJS

Bij de slagboom meldt u dat u een afspraak hebt. Daarna kunt u doorlopen naar de receptie. De medewerkers van de beveiliging controleren uw naam en legitimatiebewijs. Zonder legitimatiebewijs kunt u niet naar binnen. Denk er dus aan het mee te nemen.

TELEFOONS EN (OPNAME)APPARATUUR

Mobiele telefoons, laptops, tablets en film- en opnameapparatuur kunnen niet mee naar binnen. U kunt daarvoor, en voor eventuele jassen en tassen, een kluisje krijgen bij de ingang. De sleutel krijgt u van de medewerker bij de receptie. 

PIEPLOOS DOOR HET POORTJE

Nadat wij uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart gecontroleerd hebben en u uw spullen in het kluisje hebt gedaan, kunt u doorlopen naar de detectiepoort. Daar gaat u, net als op het vliegveld, ‘pieploos’ doorheen. Om dat zo snel en handig mogelijk te doen, raden we aan om zo min mogelijk tassen, jassen, riemen, sieraden, portemonnees en sleutels mee te nemen.

KOM IETS EERDER

De controle kost even tijd. Om te zorgen dat de afspraak op tijd kan beginnen, vragen we u om vijf tot tien minuten eerder te komen.

OVERIGE VERBODEN VOORWERPEN

Naast telefoons en opnameapparatuur is er meer wat niet mee naar binnen mag. Een volledige lijst van deze verboden voorwerpen vindt u hier.

 

Even geen rondleidingen

In verband met corona doen wij in 2020 geen rondleidingen meer aan. Wel werken we aan een online alternatief daarvoor. We verwachten dat in september aan te kunnen bieden. 

Geen open dag in 2020

Al jaren openen we elke vierde zaterdag van september onze deuren voor het publiek. We vertellen dan over ons werk en leiden bezoekers rond door Teylingereind en onze school De Burcht. Helaas kunnen we dat dit jaar i.v.m. corona niet doen. We hopen van harte dat we u in 2021 weer kunnen ontvangen.