Bezoekregels

Om te zorgen dat uw bezoek aan Teylingereind goed gaat, hebben we een aantal regels. Iedereen die op bezoek komt, moet zich daar aan houden. Lees ze daarom goed door. 

Denk er ook aan om een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs) mee te nemen. Zonder dat kunt u niet naar binnen.

 

Coronaregels

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we een aantal extra regels.

- Alleen mensen die geen verkoudsheids- of coronagerelateerde klachten hebben, kunnen op bezoek komen.

- We vragen u na binnenkomst uw handen te wassen. 

- Ook willen we graag dat u 1,5 meter afstand houdt tot anderen. Lichamelijk contact als handen geven, kan ook tijdelijk niet.

- Moet u, ondanks dat u klachtenvrij was toen u binnenkwam,  hoesten of niezen? Doe dat dan in uw elleboog of in een tissue die u daarna weggooit.

 

dit mag u niet meenemen

Niet alles mag mee naar binnen. Film- en geluidsapparatuur, zoals mobiele telefoons, camera's, laptops en I-pads, mogen bijvoorbeeld niet. Maar ook drugs, wapens en munitie, geld, explosieven, alcohol, informatiedragers, communicatiemiddelen en gereedschap zijn verboden.

Zeker weten dat u niet per ongeluk iets meeneemt wat verboden is? Check dan de volledige lijst met verboden voorwerpen.

Meebrengen van verboden voorwerpen is strafbaar. We moeten de politie inschakelen en aangifte doen als we ontdekken dat u dat gedaan heeft. Daarna mag u drie maanden niet op bezoek komen.

pieploos naar binnen

Nadat u bent ingeschreven bij de receptie, gaat u pieploos door de detectiepoort. Lukt dat niet zonder dat de pieper afgaat, dan kan de beveiliging u controleren door bijvoorbeeld uw lichaam te fouilleren of een speurhond te laten ruiken.

U hoeft niet mee te werken aan deze controle. Dat betekent dan wel dat u niet naar binnen kan en het bezoek dus niet doorgaat.

CAMERA'S

In Teylingereind hangen camera’s. Daarmee kijkt de beveiliging wat er binnen en rondom Teylingereind gebeurt.